Helvete

Hej bloggen!

Jag vet att jag inte uppdaterar alls nu men det är inte så himla lätt när man har en strejkande dator 24/7. Men jag lovar att härmed ska jag skärpa mig!
Vet inte om jag har så mycket att berätta, eller JO det har jag ju faktiskt.
I fredags for jag och älskling till Lycksele för att hälsa på hans pappa och gå på marknaden ^-^. Men hans pappa mådde inte så bra så han åkte in på akuten på fredagkväll :o, det var någonting med magen. Men vi hade trevligt iallafall och jag och Jocke gick på marknaden på lördagen och sen for vi hem men innan det så handlade vi på Dollar Store och jag köpte massa grejer jag har fotat men bilderna är på Jockeälsklings mobil så jag får lägga in dom någon annan kväll.

NU är jag ganska trött, ska nog sova snart. Har ju hela sängen för mig själv inatt (ovanligt och ganska trist)

/n - home alone

Tänkvärt..

Detta måste göras! även om det är någonting som Aeternusbloggaren inte brukar göra!
För bara någon minut sen så läste jag på en blogg, skriven av en helt vanlig tjej, men jag blev så otroligt inspirerad av ett inlägg hon skrivit att jag bara måste länka till det.
Vad kan jag göra för att göra någon glad idag? läs vidare här --> ruffstuffs blogg





Fungerar inte länken? prova den här! http://ruffstuffs.blogg.se/


Du är tillochmed snyggare än Angelina Jolie!

Hehe, hej världen!

Nu är jag hemma igen efter att återigen spenderat natten så långt bort på umedalen man kan komma och därmed hos älskling :D , igår bjöd han på god mat som han lagat såklart, kocken min <3.
Vi såg på Wanted och härmed bestämmer jag att det finns ingen bättre att se på film med än Jocke!
Just pga min titel.
Även om han menade det eller inte, så är det sådant som alla pojkvänner borde säga till sina älskade flickvänner.
We need it!

NU, ska jag göra något roligare.

/n

Random

Hey ppl!

Nu sitter jag hemma vid älsklings dator och snyltar :o, och skriver blogg, för er skull ni numera TVÅ läsare! I'm a happy person. Typ..

Idag är min älskade pojk kock igen :D vi vet vad vi tycker om det ;). hohoo.

Puss!

/n


Och hon sa: "jag hatar mig"

Hejsan svejsan bloggen.

Jag har inte så mycket att skriva idag, jag är lite.... någonting jag inte kan sätta fingret på.



/n


Jag är inte blondinbella men...

..idag har jag en softig dag. Jag gör absolut ingenting vettigt. Sen sist jag skrev har jag:

* ätit soppa
* vart ute med hunden
* laddat in nya ringsignaler på mobilen
* msn:at med Frida

...
och nu ska jag hämta min dagliga liter vatten!


Jag har förresten hört att man inte ska dricka allt vatten på en gång för kroppen kan ändå inte ta upp allt. Utan man ska fördela dom där 8(?) glasen på en hel dag. Jag undrar om det verkligen är så eller om det är en myt?

/n

Han är underbar, underbar, underbar, underbar...

Gooooodmorgon bloggen!

Ja jag uppdaterade inte efter middagen i fredags men det var för att det var så jävla gott och vi låg rätt utslagna sen av mätthet! Han hade gjort någonting med kyckling och ris och café de paris sås. Jag ljuger inte när jag säger att han kan laga mat! :D
Efter att vi hade ätit busade vi rätt mycket och han kittlade mig och vi spelade in röstmemos och jag fick en inspelning på när han snarkade (för han somnade i typ någon minut) hihii. Vi var helt enkelt lättroade och åt massa godis och spelade Chicago och åt glass med hallonsylt (frågan är vad jag ska göra med den resterande hallonsylten, älskling?!) sen mådde jag faktiskt inte bra alls x). Så vi la oss i sängen och jag tror vi somnade på bara några minuter.

Nästa dag vaknade vi (jag då med andra ord) rätt tidigt, eller vid tio tiden, vi lallade på och upptäckte sen att klockan var 11.50 ! klockan 13.00 skulle vi ju vara hos Haffu på födelsedagsfika! Så vi bokstavligen hoppade in i duschen och snabbade oss, typ. Hehe. När vi väl var på väg så ville Dimman och Amanda att vi skulle hämta upp dom på mariehem för dom hittade (?) tydligen inte till haffu, vilket jag fann lite underligt, men snäll som älskling är, så hämtade vi upp dom!
Sen kom vi till Haffu, 13.01, och vi var inte sist iallafall! Det var ganska mycket folk där faktiskt. Jag, Jocke, Näs, Frida, Dimma, Amanda, Johanna (någon ny tjej jag inte känner så bra ^^), Sanna (samma där.. men känner henne mer typ om man nu ens kan säga det xD), Anna, Ludvig, Sussi, Veronika och sen när vi fikat klart allt gott så kom även haffus korridor vänner och ville smaka :o.

Näs & Frida, skulle tydligen på bio på kvällen och se Wall-E, så vi blev sugna på att följa med och so we did.
Men eftersom klockan var lite så for vi först ner på stan (jag och älskling) och mötte dimman där för att äta på Queens.
(Ett amerikanskt pizzaställe typ o.o), men jag åt sallad! Som var jävligt ovärd kan jag tillägga -.-.
50 spänn för några salladsblad och lite kyckling på toppen.. och ANANAS! som jag för i övrigt åt upp :D skam!

Vid åtta träffade vi iallafall Amanda och Näs & Frida, och vi gick på hemköp och jag och älskling köpte nötter och lite naturgodis till bion. Kände mig riktigt nyttig!

Wall-E var ganska bra, lite söt sådär, (speciellt för att älskling var där och gör mig sådär glad och är allmänt söt som alltid), men lite seg i början, men ja jag satt och "awwade" i olika tonlägen hela filmen. Stackars lilla Wall-E, men ett lyckligt slut iallafall! Om ni klickar in er där och kollar kommentarerna på filmen tyckte jag att någonting var intressant.
Det är några (inge illa menat mot feminister, men på normal nivå nu va.......) jävla överfeminister som har kommenterat att det hade vart bättre om Wall-E var tjej. Kan ha missuppfattat det men..

"varför måste man ha heteronormativa robotar för att skapa en film? Hur ofta tänker
man; hm, vilket kön har plantan då?
Så synd så synd att könsfokuset finns där
annars hade den här filmen varit grymt bra, nu är den bara patetisk...
men
snygg...är så besviken (jag vill gärna tycka om den här filmen men den har en
alldeles för traditionell och tunn story).

ja, vad tycker ni?
Jag reagerar också lite på att denna kvinna (förmodar jag) tycker att storyn är för traditionell.
Okej att hon menar att 2 ppl is falling in love and save the world - storyn är gammal.
Men jag tycker att det var ett underbart bra budskap i filmen som säkert får även barn att faktiskt tänka
på naturen. Jag tycker det var ett superbra initiativ av Disney att säkert ha det i baktankarna också.

Hur som helst, efter bion så drog vi ner på Megazone, eftersom Näs ville ha revansch mot alla som förlorat mot honom,
men jag vägrar fortfarande! :D
Däremot körde han mot Jocke, Frida och Dimma, och vann såklart alla gånger, MEN älskling vann teoretiskt sett en gång eftersom det var något fucked up med den där räknaren :p. Men min älskling är bäst i mina ögon även om han skulle ha fått 0-7 <3

Sen skulle Dimma hem så vi lämnade henne vid bussen och sen for även jag och min älskade hemåt, men vi stannade på KJELL, det var längesen nu, och vet ni? det är faktiskt inte lika superdupergott längre (dock kan det nämnas att det faktiskt är sjukt gott men ja, inte lika mycket nu som då!) men vi delade på det och sen satt vi bara och snackade sådär länge, sådär som den där kvällen då det verkligen började bli på allvar det vi hade. Ja, han är underbar, underbar, underbar min älskling.
03.20 var jag hemma någon gång iallafall, och vid fyra låg jag i sängen och smsade tankar med honom, och sen somnade jag så sött så sött och resten vet ni!

Nu ska jag få i mig någonting att äta, dvs en soppa.

Vi hörs!

/n


Matlagning och nattligt besök

Igår kväll blev jag rastlös efter att ha slagit huvudet väldigt hårt så jag satte mig och klickade runt på flaschbacks forum. Kanske det bästa forumet i världen! I love it. Men hur som helst, så hittade jag en tråd där som heter "Beter ni er som ett jävla spån med er partner?" , om ni är inne på fb och läser så kolla igenom den tråden, jag skrattade så magen gick ur led, som jag brukar säga.

Sen blev det natt och jag skulle sova, kring elva ungefär, jag sov redigt gott men väldigt oroligt, så vid halv två vaknade jag plötsligt upp och skrev ett "<3" till älskling för att kolla om han var vaken kanske, såklart fick jag ett "<3" till svar och så var smsandet igång. Vi skrev ett bra tag och jag somnade till och från tills jag frågade Jocke: "Vad gör du förresten?" och till svar får jag "Jag är ute och går faktiskt :o!" några minuter senare, som ni kanske kan förstå, så ringde det på dörren.
Han är helt underbar min älskade älskade jocke, han bara dyker upp mitt i natten (vi bor ca 3,5 mil från varandra) och ringer på dörren. Jag blev såklart jättelycklig som vanligt men ännu lyckligare imorse när jag vaknade med hans armar runt om mig. Underbar känsla som jag hoppas alla får känna på någon gång!

Idag vaknade jag rätt tidigt kring 9 tiden , men undvek att väcka jocke på ett tag faktiskt. Sen tog vi en lång dusch tillsammans och sen var jag tvungen att åka till vlc för undersökningen som jag pratade om igår. Det var iallafall ingen fara "där nere" och leverprovet tar jag inte förräns det 30:e.

Medans jag var på vlc passade älskling på att handla lite grejer för han hade nämligen bestämt sig för att göra mat åt mig idag ihii. Han är så söt. Kan ni inte se honom framför er med kockmössa? Jag kan!



Jag vet fortfarande inte riktigt vad det blir för mat men jag lovar att uppdatera bloggen sen!

Vi var förbi mitt barndomshem idag också, det kändes faktiskt rätt bra. Längesen jag var där nu, men det ser faktiskt nästan likadant ut nu som då :) känns bra.

Just nu så står älskling i köket och gör något underligt ljud, jag vill inte veta riktigt.


Aj.

Här ser ni en överlevare, jag slog nyss huvudet i typ ... 110 km i timmen i ett köksskåp så hårt att skåpsdörren ramlade av, det gjorde (massasvordomar) ont och, inte nog med det så ramlade dörren (med en kant nedåt) rakt ner i axeln på mig, så jag var halvt förlamad där ett tag.

Nu? Jadu, ont  i huvudet och öronen? det känns som om jag har lock för dom. Det här blir nog bara fint.

vatten är överskattat, godis däremot...

Jag har insett hur otroligt mycket godis jag ätit på sistone och det visar sig idag med detta enorma söt/godissug som finns i min kropp. Jag mår faktiskt riktigt dåligt över det och sitter och tänker på vilken godis som skulle vara godast att äta just nu! Men icke sa nicke, här ska ingen godis slinka ner. En godis dag i veckan har jag bestämt mig för nu.
Eftersom jag åt godis igår så får jag vänta tills måndag med att äta godis igen, och då kommer jag förmodligen spara mig ÄNDA tills onsdag :p chock! för att inte ha så länge att behöva vänta sen. MEN, jag kommer förmodligen få vänta ännu längre, typ tills jag fått pengar igen, vilket nog kanske inte sker förräns fredag.. eventuellt nästnästa måndag. Ja huvva. Är det någonting Aeternus - bloggaren saknar så är det tålamod. Men nu jävlar..!

/n

~ voices ~

Huvva.

Nu har jag, klagat för mig själv om hur synd det är om mig. :p ibland får man det!
Jag har ätit kycklingsoppa och knäckebröd.
Jag har läst bloggar för att fördriva tiden.
Jag har fått ett samtal från arbetsförmedlingen.

"Det här är Joel från ungdomscentrum! Det är jag som egentligen är Karin!"

I lol'd.

/n

Ps. I love you

Ps. Jocke har sin Noomie-fria dag idag, vilket innebär att jag har min första Jocke-fria dag idag.
Jag har redan (notera att klockan bara är 11.20) skrivit 3 sms åt honom, och sen precis när jag ska skicka kommer jag ihåg att idag ska jag inte skicka! Jag har stora problem med det här. Men idag ska jag jävlar i min låda! inte skriva till honom. Jag ska klara det älskling! hör du?

PUSS <3


         Hur fina är vi inte?

Oj oj oj.

Det är nästan en hel vecka sen sist jag uppdaterade min blogg, fy skäms på mig! Bara för det ska ni få en lång uppdatering om vad som hänt dessa 6 dagar!

Sist jag skrev var en fredag, då jag 'storstädade' och väntade på att Jocke skulle komma hit och jag skulle bjuda honom på mat, för det var ju dagen innan våran dag <3 och, vid halv åtta så ringde det på dörren och jag hade tänt ljus och dukat och (nästan) städat klart, och sminkat mig och gjort mig fin och där stod han, han som får mitt hjärta att slå fortare ;) ♥
Och hör och häpna
han hade handen bakom ryggen, och jag blev såklart "IHIIII" och sen tar han fram det här, (ja jag är lyckligast i världen.)



Hehehe tidsskillnaden på bilderna talar om hur länge vi väntade med att äta chokladen iallafall !
Men han var jättesöt, min älskling, som gjorde det här för mig. Ja, det har faktiskt aldrig (aldrigaldrigaldrig) hänt mig förr.

Sen när vi väl somnade, så sov vi haha, sen vaknade vi in till en ny dag, som var den 13:e september och det var då precis en månad sen vi blev tillsammans :'D. Vi började dagen med frukost och så vidare, och lite mys och bus. ^^ ;D.
Sen på kvällen åkte vi in till stan och gick på Let's Rock, med Frida & Näs och Haffu dök upp och sen även fler randoms.
Let's rock var väl sådär, jag hade tant röd på besök ;D, så jag mådde inte hundra procentigt bra. Men så kan det gå!

Sen ramlade vi runt på stan ett tag innan vi åkte tillbaka hem hit till mig och somnade efter ett tag. Tihi.
När vi vaknade var vi inne på söndagen och då skulle vi på parmiddag med Näs och Frida, vi gick på Nattöppet som uträknat och vi var superfina allihopa, men älskling var såklart snyggast. Ja ojojoj, ni skulle ha sett honom. Nu har jag ingen bild på det men han var riktigt stilig!

Efter att vi ätit gick vi till Megazone och spelade lite spel innan kvällen var över och vi återvände (återigen) hem till mig för att sova. Sen blev det måndag och warhammer online kunde inte vart närmare. Och så blev det!
Så älskling for hem till sig och jag for på stan en sväng och köpte en present till honom för att kompensera för presenten han köpte åt mig. :*

Så åkte jag till honom och lämnade det och sen åkte jag hem och var allmänt ensam. Men jag klarade det också!
På tisdagen stod jag inte ut längre utan åkte upp till älskling (efter ett besök på arbetsförmedlingen, som i för övrigt gick bra). Hos Jocke kollade vi på hål i väggen och vem kan slå filip och fredrik? jag tror dock hål i väggen kommer floppa totalt :p.
Vid åtta på kvällen åkte jag iallafall hem, och sen var det helt plötsligt onsdag, då skulle jag till hjärntvätten och det gick väl också sådär.
Sen åkte jag till älskling igen hihi, och vi kollade på house och sen var vi bara.
Åkte hem igen vid åtta och sen satt jag ett tag vid datorn och sen somnade jag tillslut och vaknade upp till idag! 

Idag vaknade jag jobbigt tidigt, ja åtta. Så jag har hunnit duscha, vara ute med nellie och klä mig självklart, men också ringt till vårdcentralen. Imorgon ska jag nämligen dit för ett leverprov, då jag har haft höga levervärden tidigare. Vi får se hur det går. Jag ska nämligen få göra ett dubbelt besök, och ska träffa en sån här och ska få sitta i en sån här trevlig sak


Mer behövs inte sägas.
I'm out of here

/n

snabb update


Julkänsla ?

Ja, precis som titeln säger, både idag och igår har jag känt (blivit besvärad?) av en julkänsla återkommande gånger under dagen. Idag är det pga äpple och kanelsoppan jag dricker, varm såklart. Den är jättegod!

Idag är det storstädning som gäller, och sen ska älskling komma hit och jag ska laga mat som jag ska bjuda på idag!
Hihi, imorgon firar vi en månad <3 vi äger !


Här är min "att göra"-lista för idag




Nothing else matters

Jag är vaken bloggen, Jocke (hör och häpna) är också vaken, och nej, han är inte här så JAG har inte väckt honom!
Det är allt jag orkar skriva, och typ ... att jag är rätt sådär... kär idag, mer än vanligt alltså. TIHI.

/n

Mc'donalds kaffe.....

Hej bloggen!

Ja jag är vaken nu och jag vaknade faktiskt halv sex idag, riktigt tidigt för att vara mig.
Varför? jo för att klockan nio ska jag vara på ett möte på SF, ja biografen, angående arbetssök och aktivitetsstöd.
Klockan 7.15 tog jag bussen in till stan och fick sitta på bussgolvet hela resan, förbannade ungdomar! :p
lite innan åtta kom jag in till stan och gick till mc'donalds och köpte en kaffe med mjölk... vet ni vad jag får?
en kaffe med typ skummat mjölk ovanpå liksom.. liksom DITLAGT! (?) nej, det är ingen latte, latten är gjord på espresso.
Det här är kaffe med lattemjölk. Den smakar monkeymountain.  Typ .

Nu sitter jag iallafall på biblioteket och ser allmänt nördig ut.
Ska väl tvinga i mig den här mjölkkaffegrejen och sen röra mig mot sf.

/n

- Vänta vänta lite nu -

Hej livet!

För typ någon timme sen kom jag hem från stan och fick träffa älskling i typ inte så länge men ALL tid med honom är typ hur dyrbar som helst. Jag blev råtöntig på bussen dock, nästan så jag skämmes! (även om jocke tyckte det var gulligt)
och jag råkade dra honom i skägget lite FÖR mycket, men gottgjorde ju genom att bjuda honom på tuggummi.. ASSÅ HALLÅ? (A)

Jag och mamma var på öb, hon köpte massa grejer åt mig, typ.. glas, ljusstakar, rakhyvlar, soppa, skorpor (som hon fick av mig ^-^), cola och något mer som jag inte minns riktigt!
Sen köpte jag en sallad på nattöppet och sen träffade jag då som sagt älskling hihi <3.

Nu känner jag mig allmänt sjuk faktiskt. Tror det blir sova snart!

Jag Älskar Dig.

Jag vet, jag vet, jag har blivit sugig på att uppdatera och jag SKÄMS! men nu skriver jag!
Vi åkte ju till Tvärålund och Jockes mamma + sambo där vi bara skulle vara torsdag + fredag men stannade till söndagen hehe. Det var trevligt och vi åt massa tacos ;D.

Sen har både jag och älskling gått och blivit sjuka! Men tror det är ganska snabbt övergående, det känns iallafall så.
Men idag är jag rätt okej, förutom näsan som rinner och huvudet dunkar lite :p.
Men hur som helst så ska jag med bussen snart, eller ja om typ en timme och handla lite med mamma och sen träffa älskling och krama ihjäl honom, nästan.

Jag har fått massa virus i min dator och världen skulle ha gått under idag men det gjorde den inte och vet ni?
chockerande nog så är jag glad över det. För jag har någon som jag älskar mer än så.


im out of here.

/n

Tell me another story

HIIHIHIHIHihihihihihihIHI



Hur gulligt är det när man anländer till sin pojkvän och han lagar mat åt en? Jag är så kär alltså <3






Fuck you

HEJ bloggen!

Nu sitter jag hemma hos Jocke och jag vet att jag inte har uppdaterat på kanske typ en miljon år men vem bryr sig! Ingen läser ändå, förutom jocke. Min statistik säger............. att jag har i snitt EN, läsare om dagen. (HAHAHAHA..)
Vad har hänt de senaste dagarna då? JO, sist jag skrev så hade jag tappat bort min hyresavi och har fortfarande inte hittat den OCH han har inte ringt mig än så.. hans fel ^______^.
Sen söp vi på kvällen hemma hos suz och det var roligt typ och det var trevligt folk där! jag fick dock sitta brevid turturduvorna frida och näs, vilket man kanske inte alltid önskar sig! Men dom är snälla så det gick helt okej!
Sunset Park var väl sådääääär.. kallt som satan men vi överlevde det också! (tack vare VÄRLDENS bästa pojkvän som håller mig varm <3 :$)
Ikväll ska jag och jocke se på Get Smart! Hihihihi.
/n

RSS 2.0