Tre saker jag stör mig på.

Listor

jag hatar dom, kan inte låta bli dom och älskar dom. Speciellt det här musiktestet! kan inte låta bli det så här kommer det!

Hur mår du idag?
Somebody told me

Kommer du långt i livet?
Hey There Delilah

Hur ser dina vänner dig?
The Drugs Dont Work

Kommer du gifta dig?
December

Vad är din themesong?
Vienna

Vad är din livshistoria?
Casey's song

Hur är skolan för dig?
Kommer aldrig glömma dig

Hur kan du komma framåt i livet?
Jump Of The Bridge

Hur kommer imorgon vara?
Förlåt mig

Vad är det bästa med dina vänner?
Let It Rain

Vilken sång beskriver dig bäst?
Festmetoden

Hur är det med ditt liv?
Sleep Tight

Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Rainbow

Hur ser världen på dig?
Min himmel

Kommer du ha ett lyckligt liv?
Dom som försvann

Vad tycker dina vänner om dig?
Goodbye My Lover

Har du en djup och mörk hemlighet?
Elden

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Elvis

Hur kan jag göra mig själv glad?
Believer

Kommer du någonsin har barn?
Away from the sun

Hur kommer du bli igen känd?
Bianca

Vad är din danssång?
Söndermarken










Måste ju lägga in den här också...



How are you feeling today?
Hell Yeah

How do your friends see you?
Bring The Noise

Will you get married?
Dance With the Wolves

What is your best friend\\\'s theme song?
Here (In your arms)

What is the story of your life?
The Plot To Bomb The Panhandle

What was high school like?
Stan

How can you get ahead in life?
The King Is Dead

What is the best thing about your friends?
The Best Thing

What is tonight going to be like?
Seed Of Hate

What is in store for the remainder of this weekend?
Svenska Hjärtan

What song describes you?
Getting Away With Murder

To describe your grandparents?
Trough Your eyes

How is your life going?
Livet är slut

What song will they play at your funeral?
Visan om frukosten

How does the world see you?
The KKK Took My Baby Away

Will you have a happy life?
Radion Spelar Aldrig Våran Sång

What do your friends really think of you?
Together

Do people secretly lust after you?
Nothingtown

How can I make myself happy?
You Say

What should you do with your life?
Your Eyes

Will you ever have children?
Five Becomes Four



Ja jag är medveten om att dom är likadana typ :p

att tappa bort sin hyresavi
feels awesome.
Idag, ---> supa. Imorgon ---> Sunset Park, i döbelns park.
(men mest av allt; mysa med älskling)
/n

Det kunde du aldrig trott, va!

Nä, ush. Idag är idag och imorgon är en ny dag. Aeternusskrivaren ger upp idag och låtsas att imorgon blir bättre.


Say bye.

Idag hamnade jag i stan kring 4 då som väntat och träffade på haffu och dimman och hängde lite med dom tills älsk <3 kom dit och kramade liv i mig. (mm nu blir du nämnd igen, men förstår du hur mycket du gör för mig? underbaramänniska)

Sen träffade jag pappa i typ 2 minuter, som vanligt. Och sen återgick jag till dimman, amanda och älskling och det slutade med att jag och jocke hamnade på Nattöppet iallafall! Lika gott som vanligt där :p.
Sen när vi skulle gå kom haffu och gjorde oss sällskap och sen träffade vi på tor + folk på pipes och efter massa virrvarr så hamnade vi hos jocke(tor och maac) och såg på någon film som var rätt brafaktiskt ^^ men ingen aning om vad den heter (men jag frågade faktiskt om handlingen jocke....!!!!! :p<3)

Sen for tor och maac och då passade jag och jocke på att mysa i sängen en stund ^^ det är rätt censurerat ;d
SEEEEEEEEEEEN åkte vi till Nattöppet IGEN och jag köpte lite godis och nu är jag hemma och skriver blogg innan jag ska däcka i säng, för imorgon ska jag nämligen upp typ klockan 06.00, roligt värre. Ska på laserbehandling, som jag inte vill ha längre för jag tycker inte den fungerar. Och sen ska jag typ hem till älskling om jag vågar och sova halva dagen med honom. ^-^

MEN NU, folks. Sova.

/n

vi kan äta efter sex om du vill det

Haha, här sitter jag och borstar tänderna, är det fysiskt möjligt att borsta tänderna och skriva blogg samtidigt? JA tydligen.

*Kort avbrott*

NU, ska jag åka till stan om 40 minuter, MMh.. Ska träffa pappa då som sagt, måste ringa honom snart, ska träffa jocke också och sen ska vi äta på nattöppet idag :D den ni!

/n

man blir som man umgås älskling.
Du är underbar.

Tell me lies, tell me 3 little lies (8)

And the more I see the less I like.
ja det är verkligen så det är just nu, någonting som jag funnit så otroligt roligt har nu liksom vänt och jag ser ingen nytta i det överhuvudtaget. Eller så är jag bara allmänt dryg idag. Vi kör på det.

Jag har tänkt på det här med gamla vänner, för jag har två tjejer som jag umgicks med (plus några till då men just de här två tjejerna är rätt intressanta) i flera år, även när vi var kring sexton års åldern. Och sen splittrades vi liksom, först drogs jag från "gänget" av min mamma och sen splittrades även dom här två tjejerna.
Nu, idag, så har vi ju rätten att umgås igen, eftersom vi alla är myndiga osv, men ändå när vi ses slumpartat på stan så passerar vi bara varandra (ibland också utan att säga hej), jag vet att man inte ska tänka för mycket på sånt här. Det gör jag faktiskt inte heller, lider inte heller av det. Men jag bara funderar på hur det kan bli så. Varför människor liksom växer ifrån varandra och hur sorgligt det egentligen är eller hur stolt jag ska känna mig som vet om några av deras kapitel i sina liv. Jag vet inte. Vad borde man tycka, tänka? Jag säger absolut inte att det är "deras" fel. Jag bara reflekterar lite över hur det är.

Nog med att slösa hjärnaktivitet!

Idag har jag vart ute med nellie först en sväng på morgonen, 20 minuter ungefär, woh. Aja om jag ska kunna hålla att gå ut varje morgon så måste jag börja med 20 minuter, det är sjukt äckligt jobbigt att gå på morgonen :p benen är hur sega som helst ju ^^.
Sen nu snart ska jag iallafall duscha (har inhandlat shampo och balsam, ja jag har inte haft det på ett tag x'D) och sen ska jag kanske äta något om jag orkar ^-^ sen bär det av till daaa city. Ska träffa ♥ älskling ♥ och sen ska jag träffa pappa också och prata lite med honom plus kanske prata lite om hemliga saker som kanske kommer upp i bloggen sen..!
På något hörn ska jag träffa haffu idag också så han får sina pengar då han tydligen inte hade kattmat hemma, men samtidigt säger han att hans gratis sms är slut :p vilket får mig att undra, men men. Det är hans pengar x).

Shit vad mycket jag skriver, aja. Nu ska jag dra mig mot duschen.

/n

kärlek

Jocke dök upp inatt (numera igår natt) vid ett tiden och kramade mig, underbart. Har aldrig känt mig så trygg någon gång som just då. Kändes som om ingenting ont kunde nå mig alls längre. Det var helt perfekt.
Vi låg och småpratade lite innan vi somnade båda två och vaknade kring tio, jag hade fått pengar så satt och triumferade över det men lät jocke sova någon timme till innan jag tvingade upp honom för att följa mig på konsum och handla.

Så nu har jag mat i kylen iallafall !

Sen for vi in till stan. Jocke skulle träffa Hannes och boka något spel så jag traskade mig runt på stan och in på åhléns och köpte två par strumpbyxor, ett par för hösten som jag tror blir välanvända ^^ (som om några av mina strumpor inte blir det...?) Aja.
Träffade Malin och Cicci på stan också, det var skojsigt. Var ett bra tag sen nu, eller rättare sagt 4 månader sedan!
Alltid lika glada, vilket gör mig glad.

Sen drog jag, Jocke och Hannes hem till Hannes och beställde pizza på Marias och skulle se på en film, som hette War Inc. Kanske världens sugigaste film, eller den var så skum så den blev rolig men samtidigt otroligt dålig då man inte fattade någonting. Iallafall inte jag :p

När vi vart där ett tag så ringde David(blomman?) till Hannes och ville att vi skulle komma dit och "spela film och tänka öl", vilket tydligen lät bra i våra öron så någon halvtimme senare var vi där.
Där bodde Rikard, som hette någonting i efternamn som jag inte kan komma ihåg just nu men det var inte så vanligt ^^.
Och han hade en projektor = superstor bild (och jag som tyckte hannes tv var stor.... :p) och där satt vi i soffan och trängdes; Jag, Älskling, Hannes och David och efter ett tag kom det fler folk också :)

Smakade gin också ^-^ är inte en ginälskare faktiskt, plus att den här var dry gin. Men det var trevligt.

Trevligast var ändå hemresan, som alltid med älskade <3 och han får mig på så bra humör och egentligen vill jag aldrig hoppa ut ur bilen, jag vill sitta kvar och bara sitta där förevigt om det går bra. I <3 You.

Imorgon ska jag träffa honom igen iallafall, för ska in till stan på eftermiddag och träffa papi och förmodligen försökta slinka in lite samtal om datorn också. :d

Nu = sova !

/n


white trash

Goderkvällen bloggen/bloggläsare.

Jag sitter här i min sk. pyjamas som består av ett linne då. HAH, har just vart ute med hunden och slängt soporna och ska strax lägga mig i sängen och sooova, har haft en otroligt ickevälkommen huvudvärk idag som jag försöker peta bort =).

Jockeälskling ska komma hit och sova här senare, vet inte när han dyker upp så jag är farlig och lämnar dörren olåst. Läskigt värre! Men det är det ju värt. <3

Vi hörs mer imorgon !

/n

fixarN

Idag ska jag försöka vara duktig och designa lite på min blogg så ja, håll tummarna för mig folks.!

eller huuurrrrrrrrrr.

DU kan vara, underbar. Underbara människa.
Jag hade tänkt göra en fortsättning på det där med att vakna upp brevid någon och se ut som helvetet själv MEN, ja jag hade tänkt säga, hur är det att vakna upp brevid någon med baksmälla? Men sen har jag haft en tänkardag idag, och jag kände bara att jag är så underbart glad som får ha en så underbar människa som Jocke brevid mig när jag vaknar (ibland) så det spelar ingen roll om jag ser ut som helvetet själv. För jag är lycklig. Det är väl huvudsaken?

Helgen har vart spännande, kan vi säga. Det började med en kväll hos haffu, i fredags. Där jag, Jocke, Frida, Näs, Haffu (såklart), Cora, Sussie, Gregg och Veronika var inbjudna. Vi hade riktigt trevligt faktiskt.
Och jag och Jocke fick sova i bilen och det var liiite kallt, men det gick bra ändå, när vi vaknade var det faktiskt olidligt varmt så. -.- <3

Sen på kvällen på lördagen var det Rockkrock, ni som var där good for you. Ni som inte vet vad rockkrock är så är det som en spelning där flera umeå-rock/metal band spelar. Det var väl sådär musik, i slutet blev det bättre och bättre.
Dock blev allt väldigt jobbigt ett tag men, det är sånt man får stå ut med här i livet.
Tur man har underbara människor som finns där för en. Plus att jag och Jocke köpte hur mycket godis som helst, jag menar, hur kan det vara dåligt då? :D

Igår/idag (söndag) så var vi på HBT träffen på nydala, riktigt kul där med faktiskt :), var massa folk som jag inte orkar räkna upp .__. men tackar för sällskapet !
Fast när vi skulle åka så körde vi in i en kant man måste över med Jockes bil och avgassystemet tog i, det var mindre roligt. Det lät som vi kom direkt från helvetet ett tag där ;p. Men ah, Jocke och Sandra lyckades fixa det !

Nu har iallafall jag kommit hem och ska dra mig till sängen,
Håll tummarna för att jag fått pengar imorgon/idag! (måndag)

/n

Jag vill ha fredag idag (8)

Godmorgon bloggvärlden!

Klockan är strax efter tio och jag har just vaknat (med älskling<3) och har superont i halsen men jag ska snart dricka lite kanelte och se om det går över. Ikväll blir det ju supa hos haffu, men eftersom jag inte hade fått några pengar än (jag håller tummarna för att jag har fått det senare under dagen) så ska jag nog vara nykter och allmänt långtråkig.

Jag har tänkt på för och nackdelar med att inte vakna ensam på morgonen.
Den största fördelen, tycker jag, är ju att jag får se den jag älskar det första jag ser på morgonen, oavsett om han sover eller ej (just nu sover han). Den största nackdelen är ju att man ser ut som helvetet själv osminkad och håret står åt alla håll, läpparna är igentorkade och ögonen blodsprängda. Men i slutänden spelar det väl ingen roll.
Därför trycker jag undan nackdelarna och kör på fördelen istället. Mmhm!

Nu ska jag kila iväg på toa och sen äta lite frusna hallon och sitta och kolla på jocke, även fast han vaknar av sånt.

/n

once upon a time...

.. hade jag en annan blogg. Men nu är jag tillbaka med nya ord och äventyr i mitt lilla liv !


RSS 2.0