Skitdag! Och en älskad Jocke<3

Jag kom mig till arbetsförmedlingen i tid och hade en timmas samtal med 3 personer på arbetsförmedlingen.
Det gick väl sådär. Sen gick jag iallafall till banken och till soc och pratade samtidigt med räkan i typ 2 timmar xD.
När jag kom hem hade min korsett kommit men den var för liten, .___. sad face.
Och jag hade fått en räkning på 847 kr , på två böcker. Ännu mer sad face.

MEN sen åkte jag till älskling och han köpte sorbét åt mig och godis och han är bara för bäst :*

Fast nu mår jag illa. Mer sad face MEN om ni håller tummarna för att det går över så GÖR det nog det!

Godmorgon!

Godmorgon bloggen, jag är vaken!

Idag ska jag till arbetsförmedlingen och träffa Marita - en arbetsförmedlare och Gunnilla - en arbetspsykolog.

Kan jag erkänna för er att jag är otaggad som bara den?


Igår såg jag iallafall på bridget jones dagbok, och den är alltid lika bra.Tycker Bridget är så jävla cool och hon skiter i alla andra och bara är den hon är och jag blir som.. uppmuntrad och inspirerad av det! :D
Duschade och gick och la mig vid halv tolv, precis som jag bestämt! mycket bra gjort av mig!

Eftersom jag och älskling var på promenad igår (händelsen kan läsas om här) så tänkte jag vara lika duktig idag och in till stan men sen erbjuder älskling att han kan skjutsa mig och då blir det såklart så frestande..! Har så mycket att tänka på idag att skallen håller på att gå sönder...

To do list:

♦ Arbetsförmedlingen kl 13.00
♦ Skriva ut kontoutdrag på banken
♦ Hämta papper på sociala
♦ Åka hem och hämta elräkningen
♦ Åka till sociala och lämna alla papper, påskrivna och klart!
♦ Åka tillbaka till stan, till Jocke

för att imorgon..........

♦ Åka till psyk 10.00
♦ Åka till ungdomsmottagningen 12.00

Lessssssssssssssssssssss.

Promenad!

Jag och älskling bestämde oss för att gå till "matbiten" en liten mindre livsmedelsbutik en bit bort. Vi ville inte gå till ICA för vi var för lata. När vi kom till matbiten, så hade de bara gammalt bröd -.- så vi tänkte att vi kunde gå till hagabröd. Det gjorde vi och det var stängt, så tillslut gick vi till ICA ändå. Och vi var borta i ca 2 timmar. Två timmar av promenad. Vi är duktigast i världen!

tadam!

Jag har inte skrivit på sådär jättelänge nu men alltså o - m - g. Nu lovar jag att skriva ett inlägg VARJE dag, hela veckan.
Sounds good?
Vad har hänt sen senast? jaa.. det jag kan komma på just nu är väl att vi hamnade på fest hos haffu, eftersom hedin fyllde år. Det var tänkt att vi skulle basta där och tro det eller ej men jag packade faktiskt badkläder! Mmh.
Men det blev inge bastu, istället blev det en jävla massa vodka och brännvin som sjönk ner i mig. Känner mig inte så superstolt över det som man kan tro faktiskt, men trevligt hade jag!

På lördagen sen var jag allmänt bakis, och åkte hem och bakade sockerkaka, och tro det eller ej, spenderade natten alone! Men det gick bra det också! faktiskt.
På söndag for jag och Nellie faktiskt till Jocke igen och sov här, och sen, tro det eller ej IGEN, så har jag sovit hos Jocke sen dess. En hel vecka idag.
Men vi var faktiskt en sväng till Tvärålund, där Jockes mamma bor och bytte till vinterdäck och allmänt slöade i två dagar där innan vi åkte hem igen.
Sen i förrgår så åkte Jockes "sambo" till dalarna till sin mamma, och detta innebär att det bara är Jocke och jag i denna lägenhet tills på fredag, om jag nu tänkt stanna så länge, det vet jag inte ännu kära läsare.

I måndags var det också två månader sen jag och älskling satt där i bilen och jag försökte förklara för honom att jag verkligen ville prova att hålla hans hand. Och det är ingenting jag ångrar! Sådeså!
Jag köpte två blommor åt honom, en rosa och en vit. Han köpte två rosor åt mig, underbara älskling, en röd och en vit/rosa! Nu sitter jag och flinar. <3
Vi åt också på nattöppet och sen så for vi på bio och såg Eagle Eye, den var väl sådär, helt okej faktiskt. Bäst i början!

I torsdags gick vi också på bio och såg Stepbrothers, den var faktiskt riktigt rolig :D så jag rekommenderar den!

Sen dom här senaste dagarna har vi bara slappat, måste ta oss själva i kragen.
Och inatt fick jag tydligen en panikångestattack, vilket stämmer in på allt annat konstigt jag har iallafall.
Tur jag ska till psyk på tisdag.. . . .tror också det var det jag låg och tänkte på innan jag fick attacken så jag ska nog inte tänka så mycket på det ;)


Nu -
ska jag gå och krama på älskling lite mer!


Roligt

Måste dela med mig av vad jag skrattade som mest till igår.

Först hemma hos Jocke när jag såg på Ellen (Jocke hävdar att han inte kollar men, jag vet att han gör det i smyg).

Jocke: O M G, jag trodde det där var en tjej först!!
Jag: ....Det där ÄR en tjej

Okej, nu är det inte meningen att NI ska skratta, men min mage går snart ur led av allt bubblande skratt där inuti pga den här incidenten.

Sen inatt när jag pratade med honom i telefon en stund så gjorde jag några konstiga ljud och jocke trodde jag blev mördad typ haha, det var faktiskt jättegulligt. Jag skrattade en jävla massa minuter och är rätt förvånad över att älskling inte la på. Mmh jag älskar honom :*


"du är som en god natts sömn,
man kan aldrig få för mycket av dig.
Du är som en dröm, för det är overkligt hur underbar du är
"

Oja jag älskar honom

Jävla

Nu är Aeternus-bloggaren hemma igen med något knepigt i huvudet as usual.
Men hur som helst, vill jag bara just nu säga att jag är hemma. Mer kommer senare!


You

Godmorgon bloggen!

Idag börjar jag med soppor igen. Det behövs faktiskt nu. En dag i taget !

Break even

Med risk för att vara den töntigaste personen på jordklotet, as usual. Så ska jag skriva ett sånt där "såhär mår jag" inlägg. Haha. Nä jag satt bara här och funderade och fick en sån där kick och ville göra så mycket. Jag vill så mycket, många undrar varför jag är sjukskriven, jag mår ju fint.
Ibland får jag såna där små energikickar inifrån som vill dra in mig på ett folkhögskoleprogram, jag skulle nog läsa någonting inom författar eller poesikreativitet. Annars skulle jag gärna vilja läsa en allmän utbildning och bara läsa in matte b och engelska b.
Ibland får jag för mig att jag vill jobba, och att jag orkar det. "Den här gången klarar jag det". Ett café eller tehörnan, jag har funderat på glitter vissa gånger. Det känns som om det är min grej. Jag skulle kunna jobba på donken vissa kvällar när jag får de där kickarna. Eftersom min blogg är så pass anonym som den är så känner jag att jag kan skriva det här utan att behöva göra "åh-nej-hon-vet-hur-jag-mår"-face när jag träffar mina vänner sen. Det är ju typ bara Jocke som läser. Och ja, hej älskling!

Jag vet faktiskt inte hur det började. Jag har alltid vart sådär utåt. Folk beskriver mig som en "person som alltid är glad", och jag är det också, det har jag vart hela mitt liv. När jag var elva år hade jag mitt första psykologsamtal, sen dess har jag suttit fast i det. Med risk för att få en psyk-stämpel.. jag känner mig inte "sjuk". Och dom ser mig inte som "sjuk". Jag är bara en tjej som hamnat lite snett och som inte orkar alla gånger.
Jag höll det på en rätt bra nivå tills 2:a året på det där gymnasiet, eller det började väl på det första året, när en av mina bästa vänner dog ifrån mig. Jag bestämde mig för att inte riktigt "reagera". Utan fortsatte på som vanligt, var i skolan dagen efter osv.

En vecka på andra året var sjukt jobbig, jag hade haft praktik i några veckor, och var tillbaka i skolan. Jag minns att två av mina lärare var på mig extra mycket (kändes det som) och sen kom en tredje lärare och skällde ut mig inför hela klassen. Haha, jag gick bara ut. Tog en buss hem, gick in på mitt rum. Sen stannade jag där i 6 månader. Alltså, jag gick på toa, jag gick ut i köket och hämtade mat, jag lurade mamma och sa att jag skulle till skolan och satt och väntade ute tills hon åkt till jobbet, då gick jag hem igen. Jag träffade inga vänner, jag pratade aldrig i telefon. Det kändes som om hela livet rasat ihop.
Sen tog jag mig samman då, bättre sent än aldrig haha.

Många ser mig som den där tjejen man alltid kan vänta sig är glad, men jag har en rad med skitsaker bakom mig som hänt. Om man umgås med mig längre stunder så märker man efter ett tag att jag inte är lika fokuserad och glad som i början. Det är för att min glada sida, anstränger jag för att få fram. Tillslut blir jag trött, hjärnan blir trött, och sen så.. orkar jag inte.

Nu ska jag inte bara klaga, det gör jag inte. Jag mår riktigt bra nu faktiskt. Jag har min älskling, jag har en lägenhet, vänner. Men när jag är ensam vissa kvällar blir det tungt ^^ som nu. Och speciellt eftersom jag vill göra så mycket, men inte orkar. Jag skulle vilja ha ett heltidsjobb precis som du, jag vill läsa till läkare kanske, men jag vet också att det är något jag inte klarar av. Inte just nu, kanske i framtiden.

Men tålamod har jag lite av.


Låt inte det förflutna bli din framtid
I'm a fighter :)


Kanske världens bästa låt...

Killswitch Engage - The end of Heartache

 

Release me

Vet du, det var precis det här jag skrev till dig för ett år sen. Att du kommer komma hem en dag och gråta över brustet hjärta och ingen kommer finnas där och försöka laga det. Du miste den chansen för så jävla längesen att jag vill inte ha dina samtal. Jag vill inte höra nu, efter så otroligt många chanser som du fick, att NU duger jag.
Jag har lärt mig en enda vettig sak under allt det här, och det är att jag klarade mig både bättre innan jag träffade dig och så sjukt mycket bättre utan dig. Det var aldrig du som gjorde mig bra, du gjorde mig bara sämre.
JAG gör mig själv bra.

Fuck you.




Ja, tro mig. Så kan det gå när Aeternus-bloggaren ligger i sängen efter en bra dag med älskling och migrän till tusen och är allmänt less. Ja, så kan det gå.

(älskling saknar att ta på min hud :-*
Jag älskar honom.
Inget jag tror , jag bara vet)

Fuck this, I really suck.

LALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .

Älskling lagar mat åt mig igen och jag är en sopa.

Play it.

I like this shit.

Torsdag; Jag för mig skiiitsnyggig och åker in till stan, träffar min älskling och vi äter på frasses, efter att vi gjort lite busiga saker och sen gick vi faktiskt på bio, stor chock! och såg på Tropic Thunder och den var faktiskt sjukt bra! Tycker jag.
Det är också alltid lika mysigt att gå på bio med älskling, ja det är underbart. Han är underbar.
Sen så sov jag faktiskt hos honom, det var fint det också. <3

sen på

Fredag; vaknar jag upp hos Jocke och sedan tar jag bussen hem, gör mig iordning och åker sedan till stan för att träffa Räkan och Winnie, vi möttes upp utan för sagagallerian och sen gick vi runt ett tag innan vi bestämde oss för att gå på Balder och äta. Sagt och gjort, vi gick dit och åt tacobuffé och .. pratade. Sen gick vi runt ett tag på stan och träffade en kompis till Räkan, så blev det att vi hängde med honom och hans kompisar och det började bli snack om partej men det slutade iallafall med bio för mig, Räkan och winnie. Vi skulle se Mirrors men det skulle dröja en timme innan den började så vi gick in på Café Station och fikade, jag tog kaffe och Morotskaka. Sjukt gott kan jag tala om för er !
Filmen var råläskig, men det var som vanligt bara jag som tyckte det.
Sen träffade jag älskling, för skulle sova hos honom, han hade vart på spelkväll hos Näs och folk. :)
Vi kände oss smått hungriga så vi körde mot mitt kära Kjell och köpte mooooooooooooooos. :*
Pratade lite i bilen som vanligt och sen körde vi hem till Jocke och sov<3

Lördag; vaknar som vanligt ;D upp hos jocke och vi fikar lite och han spelar och jag kollar på och FAKTISKT, tro det eller ej fascineras , för första gången i mitt liv av något som liknar WOW och som är WARHAMMER online. Jag skäms inte ens!!
Sen åkte vi till ICA kvantum och köpte kanelbullar eftersom det var kanelbullens dag! mums iallafall! Sen åkte vi till mariehem och jag hämtade min tv, och blev töntig och jocke gör allt bra som vanligt <3 och jagälskarhonom!
Sen åkte vi hem till Neko! och hämtade en tv-bänk jag skulle få av dom som hon hade beskrivit som "skabbig" , jag personligen tyckte den var råfin och den ser skitbra ut i mitt sovrum!
På kvällen var vi bjudna till Anna och Ludwig och såg på två filmer! Vi såg The Producers (en musikal) och Old School. Det var två ganska bra filmer faktiskt! och jag skrattade ganska mycket :'D.
Sen skjutsade älskling hem mig till MIG faktiskt, och han åkte hem till sig och sen somnade jag ganska snabbt.


Söndag; idag städar jag! Jag har diskat än så länge och regnet öser verkligen ner utanför.
Nu ska jag väl fortsätta städa. Det går lite segt för mig!


/n*

in love.




Loveliiiiiiiieeeeeeeyeyeyeyeyeyye.

Idag är jag på HIHIII humör och alla som inte orkar med detta skall ICKET umgås med mig idag.

/n

RSS 2.0