tjoho

Nu kära blogg har jag fått avin från D7 så idag ska jag hämta ut en del av grejerna.
Senare får ni veta vad det var !!

/N

Regn ute idag!

ÄLSKLING, DET REGNAR!
ville bara säga det!

Middag strax!

Hello ppl!

Tandläkaren gick helt ok! Jag fick ta tre sprutor men nu är det lagat! ett ynka litet hål kvar som jag tar på Onsdag 15.20, känns inte allt för roligt men vad gör man inte? Vill man vara fin får man lida pin.. som det så passande heter :p.

Idag har jag inte alls mått bra, mår illa fram och tillbaka och springer på toaletten hela tiden, kräks nästan när jag ligger på mage x) , vet inte om det är magsjuka på gång eller någonting annat roligt men jag äter ändå.
Minns för ett tag sen när jag pratade med min läkare och sa att jag gärna inte äter någonting när jag tror jag ska få magsjuka. Enligt honom var det då man skulle vara extra noga med att äta.
För om man får magsjuka så förlorar kroppen mycket näring, då är det bra att ha ätit så man har kraft kvar! Plus att det inte är så roligt att spy galla. Nejtack!

Hur som helst, jag ser positivt på framtiden för idag fick jag ett mail från D7 att mitt paket förmodligen kommer imorgon redan! Så innan torsdag får ni iallafall veta allt jag köpt! (nästan!)

/N*

uppe med tuppen!

Godmorgon godmorgon bloggare!

Idag masade jag mig ur sängen klockan 7.10..med tunga steg vill jag också meddela!
Men jag var duktig nog och tränade underkroppen! Ja det kunde ni inte tro om mig va!?

Nu har jag just ätit frukost iallafall, blev vrålhungrig av det där.
Skedade i mig yogurth och en macka och snart ska jag till tandis :(. Som tur är så fick jag ett upplyftande sms inatt av den jag älskar mest på denna jord. Hiihiii, jag klarar det. JAG KLARAR DET.

Sen idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Ska jag till stan eller ska jag inte? det är frågan denna vackra decemberdag!

/N

Förresten..!

Idag klickade jag hem någon julklapp också. Köpte en julklapp åt mig själv också, och såklart en liten överraskning åt min älskade! Men det får ni se vad det var när det kommit hem till mig!


Puss!
/N

En dödsdömd dag imorgon?

Nu ska jag snart ta och krypa ner under täcket och kika lite på CSI som börjar 22.55.
Imorgon ska jag återigen till TANDIS och laga hål. Jag längtar inte kan jag då med säkerhet säga!
Dock ser jag positivt på morgondagen, ja det gör jag faktiskt.

Och du,
jag duger. Ja helvete vad jag duger.



/
N*
Jag älskar Jocke<3

Som klippt och skuren.

Nu har min käraste åkt hem, eller ja till Nils iallafall. Han åkte för ca 3 och en halv timme sen. Det känns mycket längre må jag lova ;).
Igår firade vi 4 månader och såg både 1:a underworld och halva 2:a, gjorde pizza, hade matkoma och bara myste oss genom dagen. Det är det som gör (en del av) att jag älskar honom. Vi kan bara sitta och göra absolut ingenting eller se in i varandras ögon lääänge och ändå ha roligt. Fyra månader till, ja tack! Love You!<3


Nu ska jag börja på middagen iallafall så so long! vad äter ni idag btw?

/N

Hurra hurra hurra

Idag har jag och min kära Joakim vart ett par i 4 månader :* Puss!

hey ppl

this is me now:




sommar 2009:

Tedrickande och kolafrukost

Godmorgon bloggläsare och bloggskrivare där ute i svenska vimlet!

Idag blev jag plötsligt väckt ur min sömn av en stark bultning på dörren, skakade i jocke och halvskrek: "det är någon som knackar på!!", men han trodde mig inte och la sig ner igen, tills den knackade igen...

Det var folk som skulle installera internetdosor. Så jävla drygt! klockan var 07.30 typ och jag låg förfan nästan naken i bara trosor ._______. skittelia! eller vad det är för folk x).

Nu har jag iallafall ätit frukost och ska snart se reprisen på topmodel 8 som börjar om 30 minuter, men först ska jag kolla in lite andra bloggar jag brukar läsa.
En av dessa är www.egoinas.se, läser såklart de vanligaste bloggarna, eller ja, inte Kenzas längre och inte Kissies, men läser fortfarande Blondinbellas..visar vilken som höll i längden :)..
Tycker absolut inte om B.B egentligen, men gillar att läsa om hennes sk lyxliv. Läste Kenzas av denna anledning ett tag också men.. tyckte det blev lite för enformigt med alla hennes kebabluncher, pojkvännen i grekland och filmkvällar med godis/glass/chips/läsk osv.. visst kanske hon inte går upp i vikt, men ack stackars hennes tänder.

/N


Som hat

Försöker räkna 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 nu som fan alltså.
Blir så ofattbart förbannad!
Folk lägger sig alltid i saker de inte har en endaste aning om. Jag stör mig så otroligt mycket på sånt alltså jag går nästan sönder! Iscchhh va arg jag är.

Dagens - vill ha.

Den här UNDERBARA klänningen från Forever21.com.
Här kan du läsa mer om den!



Att köpa eller inte köpa

Den här klickade jag förresten hem idag :)




klänningen kommer från brooker.

Aeternus.

Pysseldagen i Röbäck 6/12-08
Yunkyard på Coverclub 28/11-08 Fest hemma hos Suz någongång



Bilder från festen hos Nils den 5/12-08


Tippar på att dom säger "REDO?!"
fv. Näs och Nils

Frida Anna (wadis), Ludw och Aeternusbloggaren! Wadis, Ludw, Jag, Näs, Halva hannes.  Ölspelet! Älskling! <33 Vi är underbara tillsammans älskade <3

hÄnglar!

Gooooddagens bloggen!

Att jag nu skriver betyder ju att jag överlevde tandis igår! De lagade två hål och slipade en tand litegrann.
Fick ta två + en bedövningsspruta och låg och lyssnade på voices (som förresten tandläkaren sjöng med till) och ja, det gick faktiskt bättre än det någonsin gjort! Jag är stolt över mig själv och jag är glad!

Vad jag också gjorde igår var att spana runt på bloggar och jag hittade den här: http://hanglar.blogg.se/ , och gjorde goooodiiiis från ett recept som jag hittade där!

Blanda i en gryta:

♥ 125g margarin
♥ 5 3/4 dl strösocker
♥ 1 3/4 dl vatten

Låt koka ihop i några minuter.

Sikta ihop:

♥ 6½ dl vetemjöl
♥ 4 dl florsocker
♥ 1 dl kakao

Blanda ihop allting och rör tills smeten blir jämn.
Häll ut på ett bakplåtspapper.
När det stelnat något så skär i kuber.
Förvara svalt.



Blev ganska gott faktiskt :) för jag smakade! mmh.

Let go.

Goddages bloggen!

Man kan tro att jag vaknat nu men det har jag inte! Jag vaknade för ca 6 timmar sedan..!
Idag skulle jag nämligen upp till coop och träffa på min handläggare som blev en .. person.. som jag inte ska nämna så mycket här för då kan det bli många fula ord!
Kände mig inte alls taggad på att åka dit igen när jag for där ifrån, känns mer som om jag vill sjukanmäla mig för resten av livet. Men då vet vi att allt är som vanligt då.

Sen gick jag till arbetsförmedlingen och skrev ut papper och lämnade in papper och sen tog jag bussen ham 09.33 från vp.
Och hemma är jag nu, och väntar på att maten ska bli färdig, och sen kära läsare, SEN så ska jag till TANDIS! OCH jag ska laga tänder!!!!!!!!!!! omg omg omg omg omg .

lovar att uppdatera om jag överlevt!

/N*
lördag lördag lördag.

Att bit för bit tappa kontrollen över sitt egna liv

Tungt, kvävs. Känns som om jag inte får luft just nu.
Måste skriva av mig vid tillfällen som detta, då man faller handlöst.. på något sätt.
Då man tappat kontrollen över allt, det känns som om jag tappat kontrollen över precis allt.
Att inte bry sig längre.

Bryr mig inte om maten längre, och vem orkar egentlgen städa?
Disk från 2 veckor bakåt, och jag kan bara gråta egentligen.

Mår illa.
Gallsten, gallblåseinflammation, gallbesvär, illamående, magsår, ont i magen, huvudet, magen, magen magen.

Älskling diskar åt mig.
Han är fantastisk. Men jag skäms. Jag skäms för hur tungt det är, på hur dåligt jag börjar må och på att det faktiskt syns den här gången. På hur folk frågar hur jag mår, säger att jag ser ledsen ut och uttråkad, som om jag inte orkar.
Och jag gör väl inte det.

RSS 2.0