mmmm

Igår fortsatte kvällen med att jag och Älskling åkte till Ludw och Anna vid åtta för filmkväll. Haffu, Näs, Frrida, Suz och Mona var där också. Vi såg Step Brothers, även om jag och älskling har sett den.
Anna och Ludw har köpt en hund, en rågullig japansk spets (bilden är tagen från internet)
Den ska heta Shiro tydligen och han var hur mysig som helst iallafall. Känner att jag måste hämta hem nellie snart. Saknar henne. :(

Idag har jag mått sisådär, jag har mått mest illa faktiskt. Sov iallafall bra inatt och sovit bra nu också en stund på Jockes axel, men ja, det tyckte inte han xD.
Nu har jag ätit en grekisk sallad med gudooooomlig fetaost i. Kan inte tänka mig att det är bra för gallan men jaha, jag hamnar på sjukan förr eller  senare.. döende eller ej :p..

Träffade Julia på ICA när vi var och handlade också, haha hon kände knappt igen mig ;D
mmh de är för att jag har blivit så jävla snygg! (den skrev jag för dig älskling)

Love

/N

Tjingeling

Nu är jag hemma hos Hannes med älskling och har vart med om mycket för en gångs skull sedan jag skrev sist.

Fick akut värk i sidan av magen och ambulansen skulle hämtat mig ett tag, men jag åkte istället buss en bit innan jag hoppade av och mötte älskling och kramade om honom så hårt jag bara kunde.
Sen åkte vi till apoteket och tänkte köpa alvedon men de på apoteket tyckte inte att jag skulle köpa det eftersom jag kanske har magsår. Då fick jag gå till akuten istället, där tog dom snabbsänka och febertemp på mig och sänkan var bra men hade 37,9 i feber.

Fick tillslut köpa alvedon och sen for jag och love på willys och sen på godishuset. Nu är vi som sagt hos Hannes och jag försöker glömma bort att jag har ont och fylla magen med godis haaah.

Kisses and hugs.


Sudda sudda sudda sudda bort din sura miiin..

Jag är glad idag, jag är lycklig.
Men jag har ont! MYCKET ONT!

>________________<

En skrämmande känsla.

Godmorgon bloggen !

Idag vaknade jag kring 8 redan och vart inte ens irriterad på mig själv :p, jag är inte förvånad eftersom jag gick och la mig typ nio. Men såg på en film med Jennifer Aniston i huvudrollen och den var bra, såg inte klart den dock. Blev less under pausen x). Så somnade jag och har haft skumma drömmar hela natten. Som jag inte kan ta här faktiskt. xD

Idag har jag duschat och stått framför spegeln och vart sur på mig själv.
MEN, jag har också insett en sak, som skapade titeln :p. När man mått som jag ett längre tag och sen känner att man har någonting att se fram emot under dagen. Då blir man sådär pirrig på något sätt i kroppen och glad (?). Det är en skrämmande känsla att känna att man mår HELT bra en dag när man inte brukar ligga på 10 på skalan liksom.
Men det är en fin känsla. För idag ska jag träffa jocke, och när jag tänker på det får jag fjärilar i magen :$, det är bara typ en och en halv dag sen men jag håller på att längta ihjäl mig. Han ska få en stor puss!

Min käraste vän C har också fått sig ett nyp, haha nä jag var tvungen att skriva det bara för att jävlas med henne även om hon inte läser det här ;D. <3
Hon har träffat en pojke som heter Lenny, måste kolla upp det här senare så får ni mer info! (och jag)

Puss! 

Nostalgi och gammal musik!

Tjolahopp!

Det är ca 10 timmar sen mitt senaste inlägg och jag vet att ni typ dör av spänning för att få veta vad som hänt sedan sist!
Tråkigt nog har jag inte mycket att berätta.

Jag har ätit soppa idag, jag har gått i 50 minuter, jag har tagit reda på bibliotekets öppettider, jag har tagit reda på badhusets öppettider, jag har ätit igen och SEN mina kära vänner kan jag meddela att Moe har kommit hem! Jävla muckare. Ja, nu har han faktiskt muckat. (Han har vart i lumpen alltså, ja jag tycker det är ganska roligt). Han har också lovat att komma till Umeå inom en snar framtid och jag har lovat att köpa cola åt honom. As usual.

Nu sitter jag här och typ tråkar med min vattenflaska och glassen i frysen frestar faktiskt ganska ordentligt.
Men Moe påminde mig om en låt som är rätt bra, som introducerade honom till genrén rock-punk och det var Rise Against - Give it all. Så nu sitter jag och lyssnar på den. Gamla minnen! Här kan ni också lyssna!


Morgonstund har guld i mun!

Jag har nästan nyss vaknat, om man bortser från att jag vaknade en gång 05.40 och inte trodde jag kunde somna om men POFF sa det, och så sov jag igen!
Nu har jag iallafall gluttat lite på Top Model, samma avsnitt som jag såg igår ;d men nu sitter jag här istället och msn:ar med min älskling ;*


Vad gör folket i sverige idag då tro?

Min ängel har människoformat

Ja, nu har det gått 2 veckor och 2 dagar sen jag skrev ett inlägg här i bloggen och jag skäms som vanligt!
Men jag har bestämt mig för att ge det ett sista försök!
Men jag behöver inte skriva "det här och det här har jag gjort idag", bara ibland om jag känner för det.
En blogg behöver inte handla om det man gjort under dagen, det kan handla om sånt som gör en tacksam eller någonting man själv gjort för någon annan den dagen.

Men idag! ska jag först skriva, att idag vaknade jag kring åtta som vanligt och sen åt jag en grötfrukost :) jag har blivit duktig på frukost nu faktiskt, lunch också, nu är det bara middag jag måste byta ut mot någonting nyttigare.
Jag har tänkt också på det där att man ska hoppa av bussen en hållplats tidigare för att få extra motion, och jag som tycker det är så tråkigt att ta mig ut och gå så tänkte jag att jag kan ju hoppa på bussen en hållplats tidigare och sen också hoppa av en hållplats tidigare. Det ger mig mer än just nu iallafall ;D = ingenting :p.

Nu ska jag sminka mig och göra mig redo för en ny dag!
Men först kolla lite online på julklappen/arna till jocke mwiii.

Puss!

RSS 2.0